Left arrow

Sve novosti

26.6.2024

IZBORNA SKUPŠTINA HRVATSKOG SAVEZA UDRUGA INVALIDA RADA

  1. lipnja  2024. godine u Zagrebu održana je Izborna Skupština Hrvatskog saveza udruga invalida rada  gdje su članovi Skupštine izabrali predsjednika Saveza, te dopredsjednice Saveza za sljedeće četverogodišnje razdoblje.

Ispred Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom grada Duga Resa je nazočila potpredsjednica Josipa Urem koja je ujedno na Izbornoj skupštini postala član Predsjedništva Hrvatskog saveza udruga invalida rada.

Prije same Skupštine za sve članove i predstavnike udruga članica Saveza, gđa Marica Mirić je održala Capacity Building o važnost nadolazećeg natječaja „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za aktivno starenje“ te utjecaju udruga članica na donošenje dokumenta „Akcijski plan izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u lokalnoj zajednici.“

Na navedenoj Skupštini Saveza, između ostalog, usvojeno je godišnje financijsko i opisno izvješće Saveza za 2023. godinu te izvješće Nadzornog odbora za 2023. godini. Usvojen je Operativni plan za 2025. godinu i Financijski plan za 2025. godine te je donesena odluka o članarini.

Možda će vas zanimati